DJEČJA UTRKA

dm dječje utrke održavaju se u dvije kategorije:

  • Djeca od 2 do 6 godina – 300 m duljina utrke – start u 18:00
  • Djeca od 7 do 11 godina – 600 m duljina utrke – start u 18:30

Pravila

Nastupiti mogu svi zdravi natjecatelji i svi trče na vlastitu odgovornost, odnosno odgovornost je na roditelju ili staratelju djeteta koji je dijete i prijavio. Prijavu za djecu mogu dati isključivo nositelji roditeljske odgovornosti nad djetetom, te se isti odriču mogućnosti prenošenja odgovornosti na organizatora utrke.  Prijavom nositelji roditeljske odgovornosti za djecu potvrđuju zdravstveno stanje i spremnost djeteta da završi utrku. Organizator je osigurao medicinsku zaštitu sukladno pravilima održavanja cestovnih atletskih utrka.

Prijavom na utrku nositelji roditeljske odgovornosti nad djetetom su upoznati da organizator utrku snima te da će fotografije i video materijal nastao za vrijeme, neposredno prije i poslije utrke za svoje interne potrebe i potrebe promocije događaja i sponzora. Isto tako upoznati su da organizator može koristiti ovako prikupljene osobne podatke za internu komunikaciju i u svrhe održavanja i promocije utrke i sponzora, objave rezultata a sve u razumnom obujmu.

Prijava je pravovaljana po uplati kotizacije. U slučaju nedolaska na utrku, uplaćeni novac se ne vraća. Ukupan iznos uplaćenih kotizacija umanjen za pripadajući PDV donira se Udruzi EUROPA DONNA Hrvatska.

U event zoni nalaze se punktovi s hranom i pićem predviđeni za konzumaciju natjecatelja.

Svi natjecatelji dobivaju majicu dm dječje utrke te dm poklon paket.