Naša mala dmBiografija

Naša mala dmBiografija

Tu smo za Vas posadili nešto novo – održivost, k tomu potpisana imenom vlastite marke, najsigurnije je jamstvo izvrsnog omjera kvalitete i cijene.

1985. GODINE JE SVE POČELO

Sve je više bilo ljudi koji su pokazivali zanimanje za prehranu i podrijetlo namirnica. Osluškujući njihove potrebe dm je u svoj asortiman redovito uvodio proizvode iz kontroliranoga biološkog uzgoja.

Iz tih nastojanja rodila se današnja ideja o uvođenju nove dm marke dmBio jer kao drogerija koja je od svoga osnutka uvijek bila orijentirana na potrebe čovjeka, u ponudi želimo imati i namirnice iz kontroliranoga biološkog uzgoja.

Osluškujući trendove u želji da naši kupci stvaraju zdrave navike, osigurali smo da se u dmBio proizvodima nađu samo najbolji, brižljivo probani sastojci.

REČENO, UČINJENO

Već 30 godina na policama u prodavaonicama dm-a možete pronaći asortiman ekoloških namirnica. Riječ je o više od 600 proizvoda od žitarica, mliječnih proizvoda pa sve do voćnih sokova. S osobitom pozornošću pazili smo na to da različiti proizvođači proizvode dmBio pri čemu im je zajedničko to da svi posjeduju međunarodni certifikat za hranu IFS Food (International Featured Standards).

SAVJESNA KUPOVINA – 31 dm MARKA

Uvođenjem svoje prve dm marke, postavili smo mjerilo za zaštitu okoliša i prevenciju zdravlja.

U okviru dm marke alverde, danas najprodavanije certificirane marke prirodne kozmetike u Njemačkoj, svojim kupcima nudimo alternativu sljedivosti i savjesne kupovine, i to još od 1989. godine.

Svakodnevno deseci tisuća kupaca uživaju u našoj bogatoj paleti proizvoda koja sadrži preko 30 dm marki. Oko 3.000 proizvoda koji pokrivaju gotovo sve dijelove našega asortimana, pomažu nam u našoj misiji da ispunimo svaku želju svojih kupaca. Tako se iz mjeseca u mjesec mogu veseliti novim proizvodima iz ponude dm marki.

DOPUSTITE DA VAM PREDSTAVIMO – MARKU dmBio

Od 20. travnja 2015. kupci se s nama mogu veseliti još jednoj dm marki jer na police dm-a stigao je dmBio. Bio je to za nas sljedeći Bio-logičan korak. I možete biti sigurni, u dmBio asortimanu kriju se samo najbolji sastojci, odabrani brižljivo i s ljubavlju. Otkrijte naše slasne ekološke proizvode. Naravno, odlikuje ih dm kvaliteta uz povoljne cijene.

Svoj asortiman obogaćujemo kvalitetnim proizvodima marke dmBio, a ovom prilikom izdvajamo sljedeće…

  • voćne poslastice – ukusni voćni pire dobiven od voća iz ekološke proizvodnje bez dodanoga šećera čiji su svi sastojci iz kontroliranoga biološkog uzgoja, izvrsna je poslastica za svaki dan.
  • žitarice i mahunarke – uz bulgur, amarant i kus-kus čija je uporaba u kulinarstvu raznovrsna, ime dmBio ponosno nose još i: heljda, proso, leća, ali i brojni drugi proizvodi.
  • međuobrok – snack od riže, kukuruza, pira i amaranta odlikuje bogatstvo okusa i niska kalorična vrijednost. Dostupni su sa i bez dodatka soli.
  • napitci – napitci od zobi, pira i kokosa adekvatna su zamjena mlijeku, a mogu se poslužiti uz müsli. Izvrstan su izbor u vegetarijanskoj prehrani. Tu su i prirodni sokovi za svačiji ukus i zajamčeno osvježenje.

No to nije sve! Pobrinut ćemo se za to da i brojni drugi proizvodi marke dmBio postanu Vaša prirodna i zdrava, svakodnevna navika.