Osviješten izbor

Osviješten izbor

 

Opskrbite se vrhunskim sastojcima – dmBio bademima, orasima, smokvama, kokosovim mrvicama ili kojim drugim (bio)logičnim izborom. Uživajte!

 

dmBio smeđi šećer neprerađeni

Nerafinirani šećer koji okusom podsjeća na karamelu. Kako bi se dobio taj snažni šećer, ukuhava se sirov sok šećerne trske, a zatim se suši i melje. Ne sadrži nikakve dodane tvari i nije rafiniran, čime se zadržava njegov prepoznatljiv okus karamele te svi njegovi sastojci.

 

dmBio javorov sirup A

Zaslađivač dobiven iz divljeg javora, a potječe iz Kanade iz kontroliranog biološkog uzgoja. Njegov blag okus odličan je uz palačinke i ostale slastice kao i dodatak umacima.

 

dmBio kokosove mrvice

Zbog svojeg egzotičnog voćnog okusa, idealan su dodatak slatkim i pikantnim jelima.

 

dmBio bademi

Svojim karakterističnim okusom dmBio listići badema odlično se uklapaju kao sastojak svake kreativne kuhinje. Tanko narezani listići badema idealni su i kao sastojak i kao dekoracija u slasticama, a na izboru su vam i cijeli kao i mljeveni bademi.

 

dmBio grožđice

Ukusne grožđice iz osunčanog i brižno sušenog grožđa. Mogu poslužiti kao dodatak pahuljicama, slasticama, slatkim pecivima, ali i mesu, ribama te orijentalnim jelima, rižotima i kus kusu.

 

dmBio smokve

Sušene smokve koje posjeduju prirodnu slatkoću iz voća. Intenzivnim voćnim okusom idealan su međuobrok, ali i ukusan dodatak pahuljicama, voćnim kruhovima ili jelima od divljači i piletine.

 

dmBio šećer bourbon vanilija

U kombinaciji s neprerađenim smeđim šećerom daje finu aromu toplim i hladnim jelima, slatkim umacima, desertima i kolačima.