Rekreativna

Start utrke je u subotu 8. lipnja u 19:00 sati. Cestovna je atletska utrka ukupne duljine 3.400m. Start i cilj nalaze se na istom mjestu, a ruta je prikazana na karti.

Pravila

Na utrci mogu nastupiti isključivo žene. Nastupiti mogu sve zdrave natjecateljice i sve trče na vlastitu odgovornost. Prijavom na utrku natjecatelj se odriče mogućnosti prenošenja odgovornosti na organizatora utrke te potvrđuje svoje zdravstveno stanje i spremnost da završi utrku. Organizator je osigurao medicinsku zaštitu sukladno pravilima održavanja cestovnih atletskih utrka.

Na utrci smiju nastupiti sve natjecateljice koje na dan utrke imaju navršenih 12 godina. Mlađe natjecateljice od 16 godina mogu nastupiti isključivo ako je prijavu dao ili odobrio nositelj roditeljske odgovornosti nad djetetom.

Prijavom na utrku natjecateljica je upoznata da organizator utrku snima te da će fotografije i video materijal nastao za vrijeme, neposredno prije i poslije utrke za svoje interne potrebe i potrebe promocije događaja i sponzora. Natjecateljica je upoznata da organizator može koristiti njezine osobne podatke za internu komunikaciju i u svrhe održavanja i promocije utrke i sponzora, objave rezultata a sve u razumnom obujmu.

Prijavom na utrku natjecateljica je upoznata da organizator smije koristiti fotografije i video materijal nastao za vrijeme, neposredno prije i poslije utrke za svoje interne potrebe i potrebe promocije događaja. Natjecateljica je upoznata da organizator smije koristiti njezine osobne podatke za internu komunikaciju i u promocijske svrhe organizatora.

Prijava je pravovaljana po uplati kotizacije. U slučaju nedolaska na utrku, uplaćeni novac se ne vraća. Ukupan iznos uplaćenih kotizacija umanjen za pripadajući PDV donira se Udruzi EUROPA DONNA Hrvatska.

U event zoni nalaze se punktovi s hranom i pićem predviđeni za konzumaciju natjecateljica.

Promet je zatvoren i ispred prve skupine natjecatelja osigurana je pratnja. Iza zadnje natjecateljice ide pratnja na biciklu.

Sve natjecateljice dobivaju majicu dm ženske utrke te dm poklon paket koji mogu preuzeti po završetku utrke.