Pridruži se velikoj trkačkoj zabavi

Pridruži se velikoj trkačkoj zabavi

Sve što trebaš znati o dm ženskoj utrci koja se održava 8. lipnja na Jarunu

dm ženska utrka održat će se u subotu, 8. lipnja, na Jarunu, s početkom u 17 sati. Novo izdanje utrke ponovno donosi brojne aktivnosti i zabavu za velike i one najmanje, a uključuje rekreativnu i profesionalnu žensku utrku te dvije dječje utrke. Prijaviti se možete već danas, a sav prihod od kotizacija namijenjen je udruzi Europa Donna Hrvatska.

Kako se prijaviti?

  • putem stranice dmzenskautrka.hr, a prijave su moguće do 7.6. u 15 sati te je na samu utrku potrebno donijeti isprintanu prijavu
  • u omiljenoj dm prodavaonici, sve dane pa i na sam dan utrke do 17 sati. U tom slučaju, na utrku morate donijeti račun. Za žensku natjecateljsku utrku po plaćanju kotizacije u dm-u obvezna je dodatna prijava osobnih podataka putem platforme dmzenskautrka.hr
  • prijaviti se možete i na Jarunu, na dan utrke, od 10 do 17 sati

Dokaz o prijavama na utrke potrebno je predočiti prilikom akreditacije (isprintana prijava ili račun iz dm prodavaonice) pa pozivamo sudionice i najmlađe sudionike da dođu ranije kako bi mogli preuzeti svoju majicu i bezbrižno dočekati početak utrke. Akreditacije počinju na dan utrke u 10 sati.

Što se i kada trči?

Okupljanje je na livadi između dva ulaza na Jarun. dm ženska utrka sastoji se od četiri utrke. Dvije od njih namijenjene su ženama, a dvije onim najmlađima.

  • u 18 sati na rasporedu je utrka za djecu od dvije do šest godina (cca 300 m)
  • u 18:30 sati počinje utrka za djecu od sedam do 11 godina (cca 600 m)
  • u 19:00 sati startat će rekreativna utrka za žene i trčat će se 3.400 metara
  • u 19:30 započet će natjecateljska utrka te će se trčati oko 6 kilometara, odnosno cijeli krug oko Jaruna

Gdje preuzimate startnine i poklon paket?

Sudionici svih utrka dobit će majice i poklon pakete dm-a. Dokazom o prijavi koju pokazujete u akreditacijskoj zoni (na mjestu okupljanja) možete preuzeti svoju majicu (i startne brojeve za natjecateljsku utrku), a po završetku utrke i poklon paket.

Koje su cijene kotizacije?

Kotizacija za dječje utrke iznosi 10 kuna, za rekreativnu utrku 20 kuna, a za natjecateljsku dm žensku utrku 30 kuna. Sva prikupljena sredstva umanjena za pripadajući PDV i sve porezne obveze namijenjena su Hrvatskom forumu protiv raka dojke Europa Donna Hrvatska.

Što nas još očekuje?

Na dm ženskoj utrci svatko može pronaći nešto za sebe, a mališane će sigurno razveseliti kvizovi i nagradni natječaji. Kako bi cjelodnevna zabava bila sigurna, na utrci će biti i tim dermatologa koji će obavljati besplatne dermatološke preglede. Za okrjepu nakon utrke svi sudionici mogu kušati slasne i zdrave zalogaje u dmBio kuhinji.

 

Bilo da se trčanjem bavite već neko vrijeme ili tek to namjeravate, dm ženska utrka dobra je prilika da subotu provedete u pokretu.

Vidimo se? 😊