Pripremi se za dm žensku utrku s Mariom Mlinarićem

Pripremi se za dm žensku utrku s Mariom Mlinarićem

Osma dm ženska utrka približava nam se ubrzanim tempom kako bi i ove godine okupila tisuće trkačica i malih trkača koji će na zagrebačkom Jarunu pokazati svoju ljubav prema prirodi, sportu i zdravoj prehrani. Ako si već bila na dm ženskoj utrci, nadamo se da ćeš nam se ponovno pridružiti – a ako još nisi bila, vjerujemo da ćeš ove godine po prvi puta otrčati naših nekoliko kilometara čistog užitka i zabave! U tome ti mogu pomoći i besplatni treninzi s Mariom Mlinarićem.

25 dana besplatnih treninga s Mariom Mlinarićem

„Ali nisam sigurna kako ću otrčati utrku… Ne osjećam se spremnom. Ne sjećam se kada sam posljednji puta trčala…“

Ako su ove ili slične misli upravo prošle tvojom glavom, ne brini! Na dm ženskoj utrci ne trčimo kako bismo se dokazivali, već kako bismo jedni druge potaknuli na aktivan način života. Natjecateljski dio samo je dodatna motivacija i užitak.

Ipak, kako bismo što spremniji dočekali dm žensku utrku i podržali razvijanje zdravih navika, pozivamo te na besplatnih 25 dana zajedničkih priprema s Mariom Mlinarićem na Jarunu! Od 6. svibnja do 7. lipnja, Mario Mlinarić će te svakog dana od 19 sati na zagrebačkom moru savjetima i programom vježbi pripremiti za osvajanje kilometara na dm ženskoj utrci. Na treninge povedi svoje prijateljice i uživajte zajedno u sportu.  

Ne zaboravi se prijaviti na utrku

dm ženska utrka održat će se u subotu, 8. lipnja, na Jarunu, s početkom u 17 sati. I ove će se godine u sklopu događanja održati četiri utrke: za djecu od dvije do šest godina; za djecu od sedam do 11 godina te ženska rekreativna i natjecateljska utrka. Sudionici svih utrka dobit će majice i poklon pakete dm-a. Prijave su moguće na stranici dmzenskautrka.hr ili u prodavaonicama dm-a.